Breaking news!

Alex Agnew komt naar Cultuurhuis De Zeepziederij op 20 en 21 november 2019!


De ticketverkoop voor Alex Agnew (en de rest van ons fantastisch programma) start op 23 mei 2019. U kunt vanaf dan bellen, mailen of langskomen voor tickets. We beschikken over een grotere theaterzaal volgend seizoen: er zijn dus extra veel tickets beschikbaar!


U kunt zo lang niet wachten?


Schrijf u dan in voor de Presentatiedag op woensdag 22 mei 2019 om 20.15 u. Op deze avond kunt u als allereerste (in avant-première) kennismaken met ons programma én als allereerste tickets bestellen voor het nieuwe seizoen. Deze avond is gratis. Op eenvoudig verzoek sturen wij u in de loop van de komende weken een uitnodiging, waarna u zich kunt inschrijven voor deze Presentatiedag.


Let op: indien u het afgelopen seizoen één of meer tickets bij ons kocht (op uw eigen naam welteverstaan), dan krijgt u van ons automatisch een uitnodiging hiervoor.


Bent u nog geen klant, maar wenst u uitgenodigd te worden voor onze Presentatiedag? Bezorg ons dan uw gegevens: volledig adres, telefoonnummer en e-mailadres. Wij sturen u graag een uitnodiging!


Meer info of vragen hieromtrent? Wij staan u graag te woord per mail, telefoon of aan onze ticketbalie!


Tot binnenkort!


Cultuurcentrum De Breughel

Kloosterstraat 13

3960 Bree

089 84 85 65

cultuur@bree.be

www.debreughel.be


Problemen met onze website

Beste cultuurliefhebber,


Momenteel ondervinden wij problemen met onze website. Meer informatie over ons aanbod kan u terugvinden op de evenementensectie van onze facebookpagina. Onze brochure kan u terugvinden op issuu. Deze brochure kan u ook downloaden. Aarzel niet om ons te contacteren per telefoon op 089 84 85 65 of per mail op cultuur@bree.be.


vriendelijke groeten,

Het breughelteam